Marek Ztracený vyprodal Eden i podruhé, přidává třetí koncert

18.10.2022 19:55 - Josef Martínek | foto: Supraphon

Marek Ztracený v těchto dnech přepisuje dějiny českých předprodejů. Nejprve svůj první ohlášený koncert chystaný na 17. června 2023 do Edenu vyprodal za pouhou hodinu a následně bleskurychle zmizely vstupenky i na přidaný termín v neděli 18. června. Tentokrát na to fanoušci potřebovali dvě hodiny.

"Jen těžko se mi hledají slova a možná mi to ještě nedošlo. Každopádně už teď vím, že zhruba 65 tisíc z vás/z nás je v tuhle chvíli součástí něčeho, co se zapsalo do historie českého hudební scény nejspíš navždy!" komentoval to zpěvák.

Jelikož ani dvě vystoupení neukojila poptávku, rozhodl se Ztracený nechat o třetí akci na fotbalovém stadionu rozhodnout své posluchače. "Vnímám, kolika z vás se nepodařilo vstupenky koupit a kolik z vás je zklamaných! Já vás tam chci! Chci, abyste byli u toho, avšak jediný možný a taky definitivně poslední termín, který bychom mohli přidat, je 16. 6., tedy v pátek. Což je do jisté míry trochu nefér vůči těm, co nakupovali jako první. Teď jde o to, jestli by fanoušci, na kterých nám maximálně záleží, měli pochopení a natolik dobré srdce, že by dopřáli tenhle zážitek dalším třiceti tisícům z vás, nebo ne," uvedl.

Anketa nakonec jednoznačně dopadla ve prospěch koncertního hattricku. "Přidáváme třetí a definitivně poslední termín na pátek 16. června 2023. Až se tyto vstupenky prodají, tak uzavřeme brány a posádka na palubě směr Eden bude kompletní," sdělil aktuálně nejžádanější hudebník v zemi.

Vstupenky budou k dostání ve středu 19. října v 19 hodin v síti Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY