Norah Jones rozjela vlastní podcast

03.10.2022 11:45 - Filip Pešta | foto: Capitol Records

Někteří stále registrují Norah Jones jen díky debutu "Come Away With Me" z roku 2002. Pestrý hudební katalog písničkářky a pianistky však čítá již osm studiových alb, čtveřici kompilačních desek, dvacet tři singlů a nyní i zbrusu nový podcast.

Projekt nese název "Norah Jones Is Playing Alone" a koncepčně je příjemným kulturním můstkem mezi talkshow a živým koncertním záznamem."Miluju hrát s lidmi, a tak je pro mě podcast dalším zábavným způsobem, jak se k tomu dostat. Budu sedávat se svými oblíbenými muzikanty, společně si zahrajeme a budeme si povídat o životě a hudbě," prozradila charismatická autorka na instagramovém profilu podcastu.

V první epizodě se objevuje Jeff Tweedy, frontman kapely Wilco. Přes hodinu trvající první díl je stejný jako většina songů zpěvaččiny diskografie. Vřelý a upřímný, se zvukem, který vás nutí představit si sami sebe v pyžamu za deštivého dne, se sklenicí kakaa v ruce. Kromě příjemné atmosféry a skvěle zahraných písní nabídne program i řadu zajímavých historek. Věděli jste například, že jedovatí redaktoři používali pro křestní jméno Jones výraz Snora (od anglického slovesa to snore = chrápat)?

Podcast je dostupný na všech předních streamovacích platformách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY