Holly Humberstone křehkou písní "Scarlett (Garden Version)" vzpomíná na balady z přelomu století

25.08.2022 16:04 - Kateřina Spacek | foto: Frances Beach

Druhé EP písničkářky Holly Humberstone "The Walls Are Way Too Thin" si razí cestu napříč sociálními sítěmi a zdá se, že mezi fanoušky boduje, i když vyšlo už loni na podzim.

Muzikantka nedávno vyprodala londýnské O2 Forum Kentish Town a poté vyštrachala svůj pas na koncerty na obou stranách Atlantiku. Nyní je připravena podělit se o nový materiál.

Křehká skladba "Scarlett (Garden Version)" zobrazuje mladou autorku v její nejzranitelnější podobě. Je obdařena opojným vokálem a Holly v ní svou tvorbu osvětluje pod novými úhly.

"Když jsem poprvé začala vydávat hudbu, chtěla jsem, aby lidé viděli, kde jsem písně vytvořila a odkud se vzaly jejich příběhy. Moje 'Vanilla (Stairwell Version)' vznikla a byla natočena u mě doma na schodišti, na místě, které inspirovalo celé moje první EP," zavzpomínala Holly Humberstone v tiskové zprávě.

"S tím, jak se věci vyvíjejí, je pro mě opravdu důležité, abych vás neustále pouštěla do svého světa, takže jsem vytvořila novou verzi 'Scarlett'. Novou garden verzi. Je to zvláštní koutek místa, kde teď bydlím, místo, kde trávím čas se svými sestrami a přáteli. Vzhledem k tomu, že tato píseň je o mé nejlepší kamarádce, dávalo mi smysl, aby byla právě na tomto místě," dodala k čerstvému počinu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY