Fiona Apple předělala country klasiku "The Most Beautiful Girl"

21.07.2022 11:41 - Nikola Růžičková | foto: gettyimages

Fiona Apple v neděli na svém YouTube kanálu zveřejnila coververzi skladby Charlieho Riche "The Most Beautiful Girl". Klip, v němž se sama doprovází na klavír, vydala v rámci své víceméně pravidelné nedělní série videí nesoucích název "Happy Sunday". Během těchto sezení odpovídá na otázky fanoušků, sdílí různé zprávy a vyjadřuje své myšlenky a názory.

Singl "The Most Beautiful Girl", jehož autory jsou Rory Bourke, Billy Sherrill a Norro Wilson, byl jedním ze dvou nejvýznamnějších hitů Charlieho Riche, druhým byla píseň "Behind Closed Doors". Oba se umístily na předních příčkách žebříčků country a popových singlů v USA. Za druhý zmíněný obdržel Rich dokonce cenu Grammy za nejlepší mužský country vokální song roku 1974, v roce 1998 se pak dočkal uvedení do Síně slávy Grammy.

Tento měsíc se nejedná o první předělávku, kterou Fiona Apple nazpívala. Nedávno si spolu s Watkins Family Hour střihla další country klasiku "(Remember Me) I'm the One Who Loves You", kterou původně napsal a nazpíval Stuart Hamblen v roce 1950. Její zatím poslední album "Fetch the Bolt Cutters" vyšlo již před více než dvěma lety, svoje fanoušky tak zásobuje alespoň touto cestou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY