The Neptunes vypouštějí klony

16.06.2003 11:03 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

The Neptunes
© facebook interpreta
The Neptunes mění tuctové skladby v hity a průměrné interprety v hvězdy. Na kompilaci "Star Trak Presents... Clones" představí své nejprominentnější klienty, čerstvé objevy, které vydávají na svém labelu Star Trak, a také nejnovější skladbu své kapely NERD.

Neptunes představí nové písně pro Dirt McGirta (dříve známého jako Ol' Dirty Bastard), Ushera, Clipse, Foxy Brown, Kelis, Busta Rhymese nebo funkovou partičku Spymob. První novinka NERD od kritikou obdivovaného alba "In Search Of" bude skladba "Loser", avšak zdaleka největší zájem zatím vzbuzuje píseň "Frontin", pod kterou je podepsán Pharell Williams (tedy jedna polovina Neptunes) a Jay Z. Singl vychází tento týden a ohlasy z Ameriky hovoří o budoucím hitu. "Star Trak Presents... Clones" vyjde na začátku srpna.

Neptunes alias Chad Hugo a Pharell Williams také oznámili, že mají hotovo přibližně 40 % nového alba NERD. Tentokrát si prý všechny nástroje nahráli sami a na desce se patrně neobjeví ani žádní další vokalisté. Kromě toho prý v současnosti pracují na nových nahrávkách Britney Spears a Kelis.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY