Billy Talent zahrají v Brně. Doprovodí je Leoniden a Creeper

31.05.2022 14:34 - Jiří V. Matýsek | foto: Live Nation

Billy Talent jsou dnes už světově proslulá punk-rocková veličina. Na svém kontě mají miliony prodaných desek i celou řádku hitů. Na scéně ukrajují druhou dekádu, a energii, zdá se, neztrácejí. Letos kupříkladu vydali svou šestou řadovou desku "Crisis Of Faith". Jak písně z novinky znějí naživo, budeme moci ochutnat už za pár dnů.

Se svým aktuálním turné totiž kanadská formace zamíří i do České republiky. Na 7. června si naplánovala svou zastávku do Brna, kde vystoupí na výstavišti. A už teď je jasné, že se fanoušci budou moci těšit nejen na čerstvé písně, ale také na hity, které kapela stačila za ta léta na scéně nasbírat. Při pohledu do setlistů právě probíhající kanadské části šňůry můžeme i v jihomoravské metropoli očekávat průřezový koncert, v němž jsou poctivě zastoupena všechna alba.

Jako support zahraje stále oblíbenější německá indierocková skupina Leoniden a horrorpunkoví/gothicrockoví Britové Creeper. Akce se koná v rámci série Rock For People Concerts, vstupenky v cenovém rozptylu od 990 do 1 190 Kč nejsnáze pořídíte online na GoOut.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY