"You Only Want Me" Marka Owena přináší kalifornskou pohodu

23.05.2022 12:01 - Dan Hájek | foto: BMG

Take That si po tour k výroční kompilaci "Odyssey" vybírají oddechový čas. Nastolené ticho nyní prolomil Mark Owen, který této proluky využil k natočení své páté řadovky. Ta ponese titul "Land Of Dreams" a dočkáme se jí letos na podzim. Prvním lákadlem se stala skladba "You Only Want Me".

Kolekce "Land Of Dreams" naváže na téměř dekádu starou desku "The Art Of Doing Nothing". Mark ji nahrával ve spolupráci s multiinstrumentalistou Willem Bloomfieldem, který se autorsky podepsal na albech The Vaccines, Little Mix nebo Toma Grennana. Produkčně vše zastřešila Jennifer Decilveo, jež se dříve postarala o zvuk pro Miley Cyrus, Marinu nebo Demi Lovato.

"You Only Want Me" má hudebně blízko k Owenově druhé studiovce "In Your Own Time", svým způsobem je zároveň pokračováním zmíněné "The Art Of Doing Nothing" - nese v sobě jistou kalifornskou pohodu. Jak naznačuje níže přiložený kratičký dokument z natáčení, dočkáme se na chystaném počinu i trochy těch zasněných kontur.

Pokud nedojde k žádným výrobním prodlevám, vyjde "Land Of Dreams" v pátek 23. září. Více podrobností zatím není známo, snad jen, že Mark Owen přichystal rovných dvanáct písniček a k dispozici bude hned několik variant fyzických nosičů - od kazety přes cédéčka po barevné vinyly. Po vydání bude následovat čistě britské (a velmi krátké) turné. Zpěvák své fanynky a fanoušky navíc ujistil, že rok 2023 bude velkým návratem jeho domovské skupiny Take That (pravděpodobně s novým albem).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY