Korn v novém klipu vzkazují, že to nejhorší teprve přichází

27.04.2022 10:39 - Ondřej Kocáb | foto: Tim Saccenti

Korn ještě před startem evropské části Requiem Tour potěšili své fanoušky videoklipem k singlu "Worst Is On Its Way". Formace vedená Jonathanem Davisem si nahrávání poslední desky pochvalovala. Bez žádných časových omezení byla kapela schopná dělat na "Requiem" i věci, které muzikantům během posledních dvou dekád nevycházely. Více času tak zůstalo na společné experimenty a návrat k nahrávání na analogové pásky.

Nové CD, LP či trička a mikinu s motivy "Requiem" si můžete koupit na shopu musicserveru!

Výsledek stojí za to, včetně aktuálního singlu, jehož doprovodný snímek pochází od režisérského dua Craig Bernard a Culley Bunker. Trochu tradičně videoklip zachycuje velmi energické vystoupení sestavy. Aby to však nebylo tak jednoduché, v určitých momentech jsou jednotliví členové skupiny rozkládáni na animované částice s řadou dalších vizuálních efektů.

Význam skladby rozebral sám frontman: "Právě teď jde všechno dobře, ale pořád mi běží v hlavě, že jen vyčkávám, až se stane něco špatného. Myslel jsem si, že je to úžasný způsob, jak desku ukončit, protože je to všechno o tom, jak bojuji s temnotou a dostanu se až na vrchol, ale život je nekonečná smyčka a vždy jsou před námi další sra*ky."

Kromě evropského turné, v rámci kterého rodáci z Kalifornie zamíří i do Prahy (27. května) a Bratislavy (28. května), bylo oznámeno i severoamerické turné ve spolupráci s Evanescence a dalšími speciálními hosty.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY