Emma Smetana a Jordan Haj s novinkou mnoho "Dopaminu" nepřinášejí, spíše nudí

17.04.2022 11:33 - David Böhm | foto: Marek Jarkovský

Když Emma Smetana vydala nový singl nebo obohatila videoklipem nějakou píseň ze své zatím jediné desky "What I’ve Done", jen zřídkakdy jsme nechválili. Zejména s nejnovějšími počiny jako "Night Races" nebo "By Now" nás rozmazlila jak hudebně, tak vizuálně. Však s druhou zmíněnou navíc společně s partnerem Jordanem Hajem chtěla reprezentovat Českou republiku v Eurovizi! O to více možná zamrzí, jak průměrný je nejnovější počin "Dopamine".

Po krátkém internetovém pátrání si můžeme připomenout znalosti z biologie: dopamin je hormon, který se tvoří v mozku a odpovídá za pocity štěstí a radosti. Nový duet Emmy & Jordana však takové pocity nepřináší. Na místě přešlapující song z produkce Jiřího Buriana vlastně bohužel předává pouze jediné - nudu. Nevzrušivý ploužák nezachraňují ani retro prvky a naopak mu ubližují zvláštně nahrané vokály, které místy ani příliš nepasují do rytmu.

Doprovodný videoklip nabízí pěkně nasvícenou kaleidoskopickou psychedelii, dohromady však nedává žádný důvod, proč si "Dopamine" pustit znovu. Na společné desce, kterou mají partneři stále naplánovanou na červen, snad najdeme lepší kousky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY