Red Hot Chili Peppers slaví vydání desky videoklipem "These Are The Ways"

05.04.2022 12:08 - Jiří V. Matýsek | foto: Warner Music

Očekávané album Red Hot Chili Peppers "Unlimited Love", po dlouhé době první s kytaristou Johnem Frusciantem a producentem Rickem Rubinem na palubě, vyšlo na apríla. A kapela k němu rovnou přibalila i videoklip k nové písni "These Are The Ways". Režírovala jej Malia James.

V centru dění je frontman Anthony Kiedis, který nechává svou těhotnou přítelkyni v autě a jde vykrást místní obchod. Podle očekávání se vše zvrtne a zpěvák se ocitá na divokém útěku před zákonem. Ten jej vede přes uličky a dvorky přímo do domácností notně překvapených obyvatel. Ostatní členové formace se ve videu k chytlavé skladbě, postavené na kontrastu houpavých slok a ostrého refrénu, mihnou v malých roličkách.

Red Hot Chili Peppers na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete koupit nejen nové CD RHCP, ale i několik různobarevných vinylových verzí nové desky a také starší nahrávky či trička kapely.

Skupina si v den vydání rovněž zahrála ve dvou největších amerických late-night shows: díky troše televizní magie (jedno z vystoupení už bylo předtočené) se pánové objevili jak u Jimmyho Fallona, tak u Jimmyho Kimmela. A aby toho nebylo málo, oba moderátoři si svoje show coby aprílový žertík vyměnili a moderovali každý za toho druhého.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY