Liam Gallagher vydá společně s novou deskou i speciální živák

24.03.2022 12:07 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Příznivci Liama Gallaghera, kteří mají rádi fyzické nosiče, budou muset letos vydat o něco více peněz, než původně předpokládali. Kromě nové studiovky "C’MON YOU KNOW", na niž už pár týdnů láká singl "Everything's Electric", totiž zpěvák do světa vyšle i živou nahrávku "Down By The River Thames". Obou kolekcí se dočkáme ve stejný den - 27. května.

Záznam byl pořízen při speciálním livestreamu v prosinci 2020. Tehdy byly i v Británii živé koncerty zakázány, ale Liam & spol. vymysleli speciální akci, kdy hráli na lodi plující po Temži. Během šestnáctipoložkového setu zazněly samozřejmě jeho sólové skladby, hity Oasis a jako závěrečný kus Gallagher zazpíval v té době nový sváteční singl "All You’re Dreaming Of". Nahrávka vyjde na vinylu, CD, kazetě a samozřejmě bude dostupná i na streamovacích platformách.

Tracklist živáku "Down By The River Thames" Liama Gallaghera bude následující: Hello, Wall Of Glass, Halo, Shockwave, Columbia, Fade Away, Why Me? Why Not., Greedy Soul, The River, Once, Morning Glory, Cigarettes & Alcohol, Headshrinker, Supersonic, Champagne Supernova, All You’re Dreaming Of.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY