Pentatonix přesouvají pražské vystoupení na rok 2023. Nové termíny znají i další koncerty

09.03.2022 12:28 - Tisková zpráva | foto: Sony Music

Všem fanouškům amerických Pentatonix přinášíme aktuální informace o pražském koncertu i celé evropské tour. Protože logistika tak velkého turné je stále příliš složitá, koncert se bohužel v plánovaném letošním termínu neodehraje. Máme ale radost, že můžeme přinést i dobré zprávy, a sice nové datum, které si snadno zapamatujete. Pentatonix do pražské O2 areny přijedou 23. května 2023.

Všechny již zakoupené vstupenky zůstávají platné a není potřeba je jakkoliv měnit. Možnost vrácení vstupného pro všechny, kterým nevyhovuje nový termín, bude v místě nákupu otevřena do 7. června 2022. Děkujeme vám za pochopení a setrvalou podporu.

Přesouvat koncerty byli stejně jako Pentatonix nuceni i další umělci. Jeremy Zucker vystoupí v MeetFactory 23. července, Ocean Alley vystoupí v Rock Café 20. srpna, Will & The People se v rámci série UpTone představí v klubu Cross 28. září, The Driver Era vystoupí v MeetFactory 28. října a Aldous Harding zahraje v Paláci Akropolis 4. dubna 2023.

Koncerty německé zpěvačky Nneky, britského hudebníka Passengera, postpunkových Black Marble a islandského písničkáře Low Roar jsou prozatím přesunuty na neznámé datum. Doufáme, že již brzy budeme moci sdílet jejich přesné termíny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY