Taylor Hanson zažívá v "Child At Heart" fakt blbý den

08.03.2022 18:47 - Honza Balušek | foto: Hanson

Bratrská trojice Hanson si sice už několik dekád jede svou mírně alternativní cestu ve světě mainstreamu, ale letos se rozhodla zkusit opět zacílit i na globální publikum. Vyrazí proto na světové turné a v květnu vydá nové album nazvané "Red Green Blue". Před jeho zveřejněním vypustí do světa tři singly, přičemž každý z nich bude mít na svědomí jeden z bratrů. První ochutnávkou je písnička "Child At Heart".

Novinka je autorským a pěveckým počinem Taylora (tedy, podle mých dávných spolužaček, toho nejhezčího), který se rozhodl desku odpálit pop-rockovou baladou, která nádherně graduje. Na druhé straně na ní není nic speciálního, je to prostě jen povedená plynoucí písnička s výrazným refrénem.

Doprovodný vizuál pak sice vznikal kompletně ve studiu, ale i přesto zachycuje zpěvákův celý den, který se opravdu nepovedl. Přítelkyně si ho nechce vzít, v baru dostane nakládačku, zabásnou ho a nakonec se společně s bratry i vybourá. Pokud by vám nestačila běžná studiová verze, pod klipem najdete i živou akustickou nahrávku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY