Nyní si můžete zahrát počítačovou hru na motivy klipu "Californication" od Red Hot Chili Peppers

07.03.2022 08:24 - David Věžník | foto: Warner Music

Pokud jste toužili zahrát si tu hru, která běží ve videoklipu "Californication" od Red Hot Chili Peppers, máme pro vás dobrou zprávu. Programátor Miquel Camps Orteza vaše sny přetavil ve skutečnost a v těchto dnech představil skutečnou gamesu, inspirovanou právě snímkem k hitovce z roku 1999.

I on měl totiž stejné přání. "Chtěl jsem si tu hru zahrát tak strašně moc! Je rok 2022 a nikde jsem neviděl ani hru, ani nikoho, kdo by ji dělal. A tak jsem se hecnul a vytvořil jsem ji sám," svěřil se.

Z původního videa vybral několik "epických momentů", jež se staly základem pro sedm herních úrovní. Výsledek je ve verzi pro operační systémy Windows a macOS a ke stažení je zde. Pod článkem si pak můžete připomenout legendární předlohu.

Red Hot Chili Peppers na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete koupit nejen nové CD RHCP, ale i několik různobarevných vinylových verzí nové desky a také starší nahrávky či trička kapely.

Samotní Red Hot Chili Peppers v těchto dnech finišují s přípravami alba "Unlimited Love", které vyjde už za necelý měsíc. Kapela (v obnovené a své nejsilnější sestavě) na něj aktuálně láká singlem "Poster Child".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY