Lenny, Marcell a Tome Prince se spojili v songu "Love Me Harder"

16.02.2022 09:09 - Honza Balušek | foto: Championship Music

EDM producent Tome Prince se před nějakou dobou blýskl hitovkou "Návyková", v níž se mu o vokály postaral Ben Cristovao, nyní si na pomoc zavolal další těžké kalibry domácí scény. Zatímco Marcell, odhlédneme-li od duetu s Lucií Bílou "Tvůj svět" z filmu "Přes prsty", na opravdový průlom teprve čeká, Lenny sbírá vavříny už několik let. Právě tito dva se spojili v tanečním kousku "Love Me Harder".

Pro oba pěvecké aktéry je účast v tak přímočaré elektronické skladbě premiérou, ale právě jejich hlasy jí dodávají více života a energie, které rozjasňují jinak chladnou produkci. Zvláště Lenny se představuje v pěvecké poloze, v níž ji dosud moc neznáme. Nutno uznat, že i když song nijak zvlášť nevybočuje z mantinelů svého žánru, právě pěvecké party mu dodávají na zajímavosti. Do konce února bychom se také měli dočkat akustické verze, v níž se bez všech těch elektronických pozlátek potvrdí, nebo vyvrátí kvalita samotné písničky.

Doprovodný videoklip dostal na starost Tomáš Holzknecht, jenž se prý nechal inspirovat set designem posledního turné Lady Gaga i seriálem "Euforie". Jednoduché, barevně nasvícené stěny, které protagonisty místy svírají, jsou každopádně působivé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY