Remix singlu "Message In A Bottle" skvěle posouvá Taylor Swift do taneční polohy

27.01.2022 10:35 - Tomáš Navrátil | foto: Republic Records

Pravděpodobně nikomu neuniklo, že Taylor Swift své staré desky nahrává úplně znovu. Po úspěšně přijaté "Fearless (Taylor's Version)" se na podzim ukázala s možná ještě úspěšnější variantou alba "Red", které se (spoiler alert málem probojovalo i do našeho žebříčku nejlepších alb roku 2021 konec spoiler alertu).

Aby byly nově nahrané desky přece jen o něco zajímavější, dodává k nim zpěvačka i celou řadu trezorových písniček, které se původně na výsledný produkt nevešly. Z červeného alba je tou nejvýraznější pseudonovinkou asi song "Message In A Bottle", který nyní získal také svoji remixovou podobu od Fat Max G.

Když zadáte tohoto asi dýdžeje do gůglu, vyleze vám akorát nějaké kladivo nebo křížový laserový paprsek. Každopádně nám tato osoba přichystala skvělou elektronickou verzi písně, která tím získala i něco společného s produkcí samotné Robyn.

Celkově má Taylor s výběrem svých remixérů docela šťastnou ruku. Už z předchozí znovunahrané kolekce vyčníval tzv. "Elvira Remix" hitovky "Love Story". Už se těšíme, s čím přijde na připravované verzi nejúspěšnější desky "1989".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY