Hanson oslaví třicet let na scéně novým albem a světovým turné

25.01.2022 14:07 - Honza Balušek | foto: Hanson

Bratrské trio Hanson se do povědomí posluchačů po celém světě zapsalo megahitem "MMMBop", na rozdíl od jiných jednohitových zázraků jim ale následný ústup ze slávy nijak zvlášť neublížil. Jako autoři a muzikanti pokračují stále dál a ve své diskografii mají sedm řadovek, dvě vánoční alba a několik živáků a dalších nahrávek. Třicet let od založení kapely se ale rozhodli do toho zase jednou pořádně praštit.

Zac, Taylor a Isaac Hansonovi proto letos vyrazí na rozsáhlé světové turné, které se kromě domovské Ameriky vydá i do Austrálie a samozřejmě také do Evropy, kde odehrají koncerty v červnu a červenci. Nejbližší šancí je vidět budou pro případné české fanoušky pravděpodobně německá města Hamburk, Kolín a Mnichov.

Trojice ale nevyrazí na pódia pouze přehrávat staré hity, své putování po světě doplní také 20. května novým albem nazvaným "Red Green Blue". Jednotlivé barvy mají symbolizovat různé hlasy jednotlivých bratrů. Každý z nich se také postaral o třetinu nahrávky, tudíž se před samotnou deskou dočkáme tří singlů. Nejdříve 11. února vše odstartuje Taylor s písní "Child At Heart", Isaac se o měsíc později pochlubí s "Write You A Song" a Zac ochutnávky uzavře 15. dubna s "Don’t Let Me Down".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY