Red Hot Chili Peppers se svým turné zavítají také na slovenský Lovestream festival

24.11.2021 18:09 - Ondřej Kocáb | foto: Warner Music

Kalifornští rockeři Red Hot Chili Peppers dokončují opět i s Johnem Frusciantem dvanácté studiové album. Následovník již téměř šest let starého "The Getaway" vyjde během příštího roku a naživo bude ke slyšení na koncertech celosvětového turné, které zavítá také na Slovensko. Čtyřčlenná formace se představí na bratislavském festivalu Lovestream 12. června.

Kapela představila podobu tour v krátkém skeči, ve kterém si zahrála na zpravodajství. Do původního kalendáře nyní přibylo několik dalších evropských zastávek, včetně festivalu v hlavním městě Slovenska, kde to pro kalifornské legendy bude premiéra. Evropská část šňůry odstartuje 4. června ve Španělsku, po vystoupení 12. července v Hamburku se skupina vrátí zpět za oceán, aby pokračovala severoamerickou částí.

Lovestream je zcela nový městský festival. Konat se bude na fotbalovém stadionu Tehelné pole v Bratislavě ve třech dnech od 10. do 12. června. Red Hot Chili Peppers jsou prozatím jediným ohlášeným jménem, brzy by však mělo dojít ke zveřejnění dalších účastníků. Během nedělního programu by spolu s nimi mělo vystoupit dalších minimálně pět kapel. Jak jednodenní, tak celofestivalové vstupenky jsou již v prodeji.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY