Kryštof dřou v singlu "Do nebe se propadám" emoce až na dřeň. A v klipu ještě víc

16.11.2021 15:22 - Honza Balušek | foto: Universal

Letošní deska skupiny Kryštof "Halywůd" je plná rozjásaných tanečních songů. Jedním z těch pomalých kousků na ní je balada "Do nebe se propadám", která bude určitě velkým podzimně-zimním hitem. To ale nic nemění na faktu, že se jedná o jednu z nejslabších písní, jaké kdy Richard Krajčo složil. Podobně vystavených pomalých skladeb už skupina natočila mnoho a novinka mezi nimi bohužel jen nervózně přešlapuje.

"Sázku na lásku" doplnila pohyblivými obrázky opět Krajčova manželka Karin Babinská. A nechala se slyšet, že je to poslední videoklip, který pro formaci natočila. Důvodem je možná i to, že jí asi došly nápady. Snímku se nedá po technické stránce nic moc vytknout, otravná je ale samotná koncepce jeho příběhu. Je opravdu nutné, aby pro vyždímání emocí musel vždy někdo umřít? Ve "Vánoční" to byla alespoň nečekaná pointa, tady to tak nějak tušíte od začátku, a na konci místo slzy z koutku oka přijde spíš nevěřícný povzdech, jestli jako fakt...

Škoda. Písničkou i klipem dali Kryštof svým hejtrům plno ostré munice k dispozici sami. (A přiložili tak pod kotel všem, kteří i přes Krajčův utrápený pohled stejně nemohou dostat z hlavy obraz, kterak na TikToku prdí do kastrolu - pozn. ed.)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY