vzdělávají nás Demi Lovato - musicserver.cz">

"Neříkejte mimozemšťanům mimozemšťani, je to hanlivé," vzdělávají nás Demi Lovato

16.10.2021 11:41 - Simona Knotková | foto: Angelo Kritikos

Demi Lovato si nedávno urovnali genderovou identitu, čímž se stali symbolem pro další jedince pochybující o své totožnosti. S edukací omezené a problematické společnosti pokračují i nadále. Před časem například upozornili na to, jak zraňující mohou být pro mnoho nakupujících regály s dietními a od cukru oproštěnými produkty. Podle devětadvacetileté zpěvačky to podporuje kult diet a poruchy příjmu potravy.

Naposledy se rozhodli veřejně vystoupit také za ty, kteří se sami bránit nemůžou (protože možná ani neexistují). V rozhovoru pro Pedestrian.tv se Lovato nechali slyšet, že naše současné označování obyvatel žijících mimo Zemi - mimozemšťané - je hanlivé a měli bychom s tím okamžitě přestat.

"Myslím, že je musíme přestat nazývat jako 'mimozemšťany' (v anglickém originále 'aliens', označující též vetřelce nebo cizince - pozn. red.), je to hanlivý výraz úplně pro kohokoliv. To je i důvod, proč jim raději říkám ET," sdělili v rozhovoru.

Rovněž přiznali, že v existenci m**********ů věří celý svůj život. Pátrají po nich v nové sérii "Unidentified With Demi Lovato". K natáčení je přivedl zážitek, kdy se sami setkali s údajným UFO.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY