Sigrid v klipu "Burning Bridges" spaluje mosty a proráží zdi

09.09.2021 19:02 - Honza Balušek | foto: UMG Recordings

Pokud máte rádi Sigrid (my na musicserveru ji rádi máme, a moc!), máme pro vás dvě dobré zprávy. Tou první je ohlášený samostatný koncert, který zpěvačka odehraje 5. června 2022 v pražském klubu Roxy, tou druhou je, že její nový singl "Burning Bridges" je zase pecka jako hrom. Jak to ta holka jenom dělá?

Stejně jako v první ochutnávce "Mirror" z chystané desky vsadila Norka i tentokrát na taneční rytmus, i když nyní se nechala discem ovlivnit jen velmi střídmě. Šlapající písnička skvěle zapadá do její diskografie a naživo s ní budou fanoušci určitě řvát "burning bridges" z plných plic. A přitom textová náplň skladby nenabízí nic moc optimistického, zpěvačka se v ní spíše jen smiřuje s tím, že někdy je těžké milovat někoho, kdo za sebou rád spaluje mosty. Ovšem co může být pro naše bolavá srdce lepšího než další severský sad love song.

A co klip? Ten kombinuje Sirgidinu obyčejnou image (i ten kluk, co s ní v klipu hraje, je obyčejný... možná až moc) s běháním, probouráváním zdí a v závěru i s trochou té levitace.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY