Cover "Seek and Destroy" páchá připravované desce Ministry medvědí službu

23.08.2021 16:35 - Jiří V. Matýsek | foto: Ministry

Ministry naplánovali na 1. října album "Moral Hygiene" a venku už jsou dohromady tři singly. Ke dříve zveřejněným "Alert Level" a "Good Trouble" nyní přibyla pátá položka v již zveřejněném tracklistu, song "Seek and Destroy". A bez obalu možno říci, že se zatím jedná o nejlepší věc z desky. Paradoxní ovšem je, že je to předělávka - původní verzi natočil Iggy Pop a jeho The Stooges jako vykopávák své třetí řadovky "Raw Power".

Skladbu si Ministry upravili k obrazu svému, zpomalili, zahalili do industriálně-rockového hávu a přidali typický zkreslený vokál. Zahostoval si zde kytarista Billyho Idola Billy Morrison. "Seek and Destroy" pustili Ministry do světa v podobě klipu, který vznikl v post-apokalyptickém prostředí s vraky letadel. A dojde i na frontmana Ala Jourgensena střílejícího z kulometu.

Novinkou páchají "Ministry" medvědí službu svým předchozím singlům - a možná i celému albu. Velmi jasně totiž vynikne skladatelská bezzubost již zveřejněného materiálu, který se omezuje na primitivní hudbu a sloganovité texty. No, uvidíme, s čím ještě tahle banda přijde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY