Genesis lákají na nadcházející turné retrospektivní výběrovkou

03.08.2021 15:12 - Jaromír Koc | foto: Patrick Balls

Jak jsme již informovali, legendární Genesis se rozhodli ještě jednou spojit v té nejslavnější sestavě a po třinácti letech vyjet na turné. Ať už se koncerty uskuteční dle aktuálního plánu, nebo budou muset být zase odsunuty, jisté je, že je podpoří i další výběrovka.

Genesis - The Last Domino?
© Universal Music
Nese stejný název jako celá nadcházející šňůra, tedy "The Last Domino?", a má navíc podtitul "The Hits". Půjde tedy o reprezentativní výběr toho nej, co spolu Phil Collins, Mike Rutherford a Tony Banks vyplodili. Sedmadvacet položek, mezi kterými nechybějí hity "I Can Dance", "Mama", "Land Of Confusion" nebo "Invisible Touch", vyjde již 17. září. Fanoušci si budou moci vybrat z varianty dvou CD nebo čtyř vinylů, které budou zabaleny v poutavé knižní formě.

Obsahově nepřináší kompilace žádné mimořádné či raritní kousky, a tak je alespoň booklet obohacen o dosud nepublikované snímky a také o čerstvé fotky z příprav a zkoušek nadcházejícího turné. Tracklist pak bude vypadat následovně: Dukes End, Turn It On Again, Mama, Land Of Confusion, Home By The Sea, Second Home By The Sea, Fading Lights, The Cinema Show, Afterglow, Hold On My Heart, Jesus He Knows Me, That's All, The Lamb Lies Down On Broadway, In Too Deep, Follow You Follow Me, Duchess, No Son Of Mine, Firth Of Fifth, I Know What I Like, Domino Medley, Throwing It All Away, Tonight, Tonight, Tonight, Invisible Touch, I Cant Dance, Dancing With The Moonlight Knight, Carpet Crawlers, Abacab.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY