tvrdí Ministry v songu "Good Trouble" - musicserver.cz">

"Svět je chlívek," tvrdí Ministry v songu "Good Trouble"

14.07.2021 19:11 - Jiří V. Matýsek | foto: Tomáš Rozkovec / @musicserver.cz

Nezdolný kritik všech nepravostí světa Al Jourgensen ohlásil nové album své skupiny Ministry. Deska s názvem "Moral Hygiene" vyjde na značce Nuclear Blast 1. října 2021. A kapela rovnou přidala již druhý singl z ní, skladbu "Good Trouble".

Patnáctá řadovka naváže na tři roky starou nahrávku "AmeriKKKant" a slibuje "méně hněvu" a "více reflexe" - a ve srovnání s tou minulou doufejme, že i více hudebního obsahu. Jak poznamenal sám frontman, je "Moral Hygiene" "příběhem o tom, co se stane, když nebudeme konat," a zdůrazňuje potřebu oné titulní morální hygieny. Na albu se objeví i několik hostů, konkrétně Jello Biafra z Dead Kennedys, Arabian Prince nebo Billy Morrison, mimo jiné spoluhráč Billyho Idola.

Aktuální singl "Good Trouble" dává za pravdu proklamacím o menším množství hněvu. Svého času divocí industrialisté tady znějí až překvapivě krotce. Song dobře šlape, ale i díky sloganovitému textu, který se v podstatě točí pořád dokola kolem těch samých hesel, je vlastně jen vcelku snadno zapomenutelnou halekačkou. To dříve zveřejněný "Alert Level" slibuje podstatně zajímavější věci.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY