Lipo v klipu k singlu s kapelou Kryštof "Jednou jsem slíbil" zachytil důležitý životní krok

12.06.2021 13:38 - Josef Martínek | foto: Autentik Music

"Jednou jsem slíbil, že si tě vemu, bůh je mi svědkem, já nikdy nezapomenu..." Už slova nedávno zveřejněného společného singlu s kapelou Kryštof dávala tušit, že u Lipa se schyluje k důležitému životnímu kroku. Liberecký umělec se rozhodl požádat svou přítelkyni o ruku - a videoklip ke zmíněné písni to zachycuje.

Hudebník a jeho vyvolená se v něm vydávají na jeden ze svých výletů do přírody. Fanoušci sledující Lipovy sociální sítě vědí, že na podobné túry po severních Čechách vyráží dvojice poměrně často, romantika v kulisách Jizerských a Lužických hor proto působí zcela věrohodně. V rozradostněném klipu se ale pochopitelně objeví také Richard Krajčo, který chytlavému refrénu propůjčil hlas, a jeho kryštofí kolega - trumpetista Nikolaos Grigoriadis.

"Když jsem psal text songu, přirozeně jsem myslel na svou přítelkyni Týnu. Až později mi ale došlo, že tato písnička nás a naše současné rozpoložení opravdu charakterizuje a že bych nechtěl zůstat pouze u slov. Přišel zkrátka čas naši lásku posunout dál. Ne nadarmo se říká, že scénář někdy píše sám život," shrnuje Jonáš Červinka alias Lipo, který si doprovodný snímek tradičně sám režíroval.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY