Rammstein se v příštím roce pokusí zaplnit letiště v Letňanech

13.05.2021 13:58 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Vzhledem k nejisté situaci spojené s pandemií covidu-19 byli Rammstein v březnu nuceni přesunout nadcházející evropské turné až na rok 2022. Tento krok většina fanoušků přijala s pochopením, což potvrdily i stovky komentářů na sociálních sítích. Díky tomu, že situace se v celé Evropě pomalu zlepšuje, rozhodla se kapela přidat pro příští rok čtyři další evropské zastávky. A jednou z nich bude i Praha.

Koncerty Rammstein v České republice jsou sázkou na jistotu. Je jedno, kde byly doposud uspořádány, vždy byly velmi rychle vyprodány. Naposledy šestičlenná formace hrála pro zaplněný pražský Eden v roce 2019, a to hned dvakrát za sebou. Tentokrát ji čeká další, ještě větší meta - letiště v Letňanech. Zde by Till & spol. měli vystoupit 15. května 2022.

Lístky půjdou do prodeje ve středu 19. května od 15 hodin a jejich cena se bude pohybovat od 1 990 do 2 990 Kč. Pokud patříte mezi členy fanklubu LIFAD, budete si moci vstupenky zakoupit již o dva dny dříve. Na nákup budete mít přesně čtyřiadvacet hodin, přičemž je třeba podotknout, že uvolněn bude jen omezený počet lístků.

I na nadcházející koncert skupiny Rammstein budou vstupenky personalizované, budou tedy vázány na osobu, jejíž jméno bude na každém lístku uvedeno. Jeden zákazník bude moci zakoupit maximálně šest kusů a děti mladší 15 let budou muset být v doprovodu odpovědné osoby starší 18 let.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY