Monkey Business slibují stream lepší než Queen, hostem bude Ewa Farna

16.04.2021 13:22 - Tisková zpráva | foto: Monkey Business

Vážení přátelé, dovolte nám vás informovat, že Monkey Business 18.4.2021 od 21:00 zalijí srdce svých fanoušků blažeností na online koncertu s názvem "STREAM LIKE A DREAM". Stop špatné náladě, nastupuje pozitivní energie!

Streamovaných koncertů bez přidané hodnoty již bylo dost, a tak v Cenách Anděl na kapelu roku nominovaní Monkey Business přinesou exkluzivní pásmo pojaté v duchu jejich humoru a nadhledu. Kromě písní z nového alba "Freedom On Sale" a těch starších, doplněných o nové aranže, dojde i na průvan v šatnících, jenž způsobí několikero zvratů v celé té taškařici, která bude korunována chatem přímo s kapelou ihned po skončení audiovizuální produkce. A tím to zdaleka nekončí - těšit se můžete na hostující Ewu Farnou za mikrofonem a další překvapení.

Předvojem celé akce je představení nového klipu k aktuálnímu singlu "One Boy, One Girl" (pustit si ho můžete od článkem). Pojďte si společně dohromady bezstarostně zapět, že:

Život je pes, to já vím
Když máš rýmu, když máš splín
Tak zkus mrknout na náš stream
My jsme lepší, nežli Queen

Unikátní show má ty nejvyšší ambice - poprvé v dějinách streamingu jej zcela vyprodat. Dokažte, že vám Monkey Business nejsou lhostejní a podpořte je v těchto pro umělce skoupých časech koupí vstupenky za přiměřených 350 Kč skrze Ticketstream. K dispozici je na témže místě i limitovaná edice 100 ks s podepsaným albem "Freedom On Sale" od celé kapely.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY