Druhá verze "monster" Toma Odella reflektuje strachy jeho fanoušků

02.04.2021 10:28 - Dan Hájek | foto: Tom Odell

Většina podrobností ohledně čtvrté řadovky Toma Odella, která ponese titul "monsters", je už známa - nahrávky se dočkáme ještě před letními prázdninami. Skladba "monster" se na ní objeví hned dvakrát, přičemž variace s pořadovým číslem dva nabídne alternativní aranžmá a doprovodné vokály.

Stejně jako jedničku i tuto verzi doprovází video. V něm však hlavní roli hrají fanoušci (zejména pak představitelky něžnějšího pohlaví). Tom je poprosil, aby mu poslali své noční můry a aby ztvárnili věci, z nichž se sami strachují, a pocity, které je provázejí dnem a nocí. Vedle krátkých videí se zde sešlo i několik poutavých kreseb nejrůznějších monster (nejenom těch vnitřních). Jeden z příznivců dokonce za monstrum označil i ekologickou aktivistku Gretu Thunberg. Budete-li tento krátký klip sledovat pozorně, odhalíte mnohé. Obraz doplňuje také text písně, sám hudebník se objeví až v samotném závěru.

Album "monsters" vyjde v pátek 25. června a Tom Odell z něj pravděpodobně do té doby nabídne ještě nějaký ten singl. Vedle "monster v.2" jsou nyní zatím k dispozici "numb" a "monster v.1". Kromě toho muzikant v brzké době chystá další živý stream, v únoru by pak rád vyrazil na turné po Británii. Evropská štace bude následovat, doufejme, během roku 2022.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY