Znásilnění, drogy, infarkt. Demi Lovato v novém dokumentu otevřeně popisuje své tanečky s ďáblem

20.03.2021 11:14 - Kateřina Drgová | foto: Demi Lovato: Dancing With The Devil oficiální trailer

V nové dokumentární sérii s názvem "Dancing With The Devil" Demi Lovato mluví nejen o své závislosti. Film bude mít premiéru již 23. března a o pár dní později bude následovat zpěvaččino stejnojmenné album.

Ve čtyřdílném snímku rodačka z Albuquerque odhalí věci, ze kterých mrazí. Po předchozím úspěšném dokumentu "Simply Complicated" od YouTube Originals se rozhodla znovu otevřít, tentokrát bez servítek. Řeč bude o znásilnění, drogách i fyzických napadeních.

V roce 2018 obletěla svět zpráva o zpěvaččině předávkování. V té době probíhalo její světové turné "Tell Me You Love Me". "Měla jsem tři mrtvice a infarkt, doktoři mi dávali pár minut," popisuje interpretka chvíle v nemocnici.

Po této události se hojně šířily spekulace o jejím nynějším stavu, prostřednictvím nového filmu by je Lovato ráda uvedla na pravou míru. Přiznává, že u ní došlo k poškození mozku a hůře vidí. Zároveň doufá, že by její zpověď mohla pomoct jiným lidem v podobné situaci. Proto se rozhodla otevřeně mluvit o své minulosti.

Světová hvězda si už prošla ledasčím - sebepoškozováním, bulimií i závislostí. Pár dní před premiérou "Dancing With The Devil" dodává, že začíná znova a chce svou temnou minulostí poučit ostatní.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY