Yungblud, Machine Gun Kelly a Travis Barker bojují v "acting like that" se zombies. Každý ale na druhém konci planety

24.01.2021 12:13 - Filip Vahala | foto: facebook Yungblud

Dominic Richard Harrison, známější spíše jako Yungblud, se zaryl do povědomí hudební veřejnosti jako výstřední, mnohdy i žánrově nezařaditelný zpěvák. Hudbou nás zásobuje vskutku notně, a tak měsíc po vydání alba "weird!" slibuje na Instagramu fanouškům v dohledné době další nahrávku. Dle jeho slov bude výsledek "just f*cking mental". V podobném duchu se nese i jeho nový klip k singlu "acting like that."

Tuto píseň můžeme znát už ze zmíněné prosincové studiovky. Jestli se něco britskému zpěvákovi osvědčilo, tak je to spolupráce s americkým rapperem Machine Gun Kellym. Vždyť právě s ním nazpíval megahit "I Think I'm OKAY". A stejně jako tehdy i k nejnovějšímu kousku si oba za bicí soupravu pozvali Travise Barkera z Blink-182. Vlivy obou hostů jsou tady značné - jedná se o punk-rockovou pecku, ze které energie jen srší. "'acting like that' je výsledkem toho, co se stane, když se sejdeme já, MGK a Travis. Energie je přímo elektrická. Děláme songy, které umocňují pocity," přiblížil Yungblud spolupráci.

V klipu, na kterém se režijně podílel i sám Dominic, se opět přenášíme do jakési postapo doby. Oba zpěváci mají na začátku typický kocovinový telefonát, přičemž si všimnou přicházejících zombies. MGK s Travisem pak svůj part odehrají za plotem, zatímco Yungblud má svou vlastní party v double deckeru. "Nemůžeme být spolu, tak jsme si místo použití zeleného plátna udělali zombie apokalypsu," vysvětlil Harrison, proč se hudebníci v klipu ani jednou nepotkají. Nechybí ani sličná dívka, se kterou Dominic nakonec... však se podívejte sami.

Závěrem připomeňme, že pokud to situace dovolí, budeme moci britského zpěváka vidět a slyšet živě 4. listopadu v Praze.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY