Ariana Grande má pro své fandy vánoční dárek - koncert na Netflixu

13.12.2020 11:34 - Honza Balušek | foto: Netflix

Fanoušci Ariany Grande si na nedostatek nových skladeb od své oblíbenkyně stěžovat rozhodně nemohou. Album "Sweetener" vydala v létě roku 2018, v únoru 2019 následoval jeho dodatek v podobě nahrávky "Thank U, Next" a koncem října tohoto roku přišla další deska s názvem "Positions". A aby toho náhodou nebylo málo - těsně před Vánocemi zpěvačka potěší příznivce koncertní show na Netflixu.

Záznam vystoupení pochází z londýnské štace jejího turné k první zmiňované desce a nese název "Excuse Me, I Love You". Jak si její domácí fanoušci jistě vzpomínají, v rámci turné ke "Sweetener" se v září minulého roku představila i v pražské O2 areně. Snímek by tak měl obsahovat písně jako "God Is a Woman", "7 Rings", "No Tears Left to Cry", "Love Me Harder", "Dangerous Woman" či "Side to Side". Nebude se však jednat pouze o koncertní záznam, součástí filmu budou i záběry ze zákulisí a příprav vystoupení.

"Excuse Me, I Love You" bude mít na Netflixu premiéru 21. prosince a stejně jako níže přiložený trailer bude opatřen českými titulky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY