Slipknot se v roce 2021 vrátí do Prahy

07.12.2020 14:41 - Ondřej Hricko | foto: facebook Live Nation

Tuzemští příznivci americké metalové formace Slipknot mohou slavit. Kapela z Iowy se totiž vrátí do pražské O2 areny, kde zahraje 29. července 2021. Naposledy se u nás maskovaná formace ukázala v roce 2019, kde představila tehdy aktuální a nutno dodat, že velmi povedené album "We Are Not Your Kind".

Slipknot vznikli v roce 1995 a od svého eponymního debutu jejich hvězda neustále stoupá. Zaujali neotřelou image i agresivní syrovou hudbou. Od té postupně ustupovali a na posledních nahrávkách do svého rukopisu začlenili i výrazné melodie. V posledních měsících se spekuluje, že kapela připravuje materiál pro nástupce loňské desky, během večera tak možná kromě mnoha hitů zazní i úplné novinky. Naznačuje to i prohlášení zpěváka Coreyho Taylora, který aktuálně zcela utlumil na neurčito aktivity své druhé, neméně populární party Stone Sour.

Vstupenky na koncert budou k dispozici v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 11. prosince 2020 od desíti hodin. Ceny se budou pohybovat od 1 290 do 1 790 Kč. Držitelé voucherů ze zrušených koncertů v letošním roce je na tuto akci mohou uplatnit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY