Album "Dvě slunce" Anety Langerové nabídne prostor ke snění. Vyjde na zpěvaččiny narozeniny

24.10.2020 17:13 - Josef Martínek | foto: facebook Anety Langerové

Je tomu teprve pár dní, co jsme vám představili nový singl a videoklip Anety Langerové s názvem "Bílý den". Zpěvačka mezitím na webových stránkách spustila předobjednávku svého pátého studiového alba a zveřejnila ty nejpodstatnější detaily.

Aneta Langerová - Dvě slunce
© Helena Kadlčíková
Nahrávka "Dvě slunce" vyjde 26. listopadu, tedy přesně v den jejích třicátých čtvrtých narozenin. Langerová ji opět připravovala ve tvůrčím tandemu s klavíristou Jakubem Zitkem, se kterým pracovala už na předešlé, cenami ověnčené řadovce "Na Radosti" z roku 2014.

"V nekonečném vnitřním prostoru, kde je snění dovoleno. Stačí se na chvíli ztišit a zastavit. Stát se tím, kdo pozoruje. Anet se po vzácném čase 'Na Radosti' vydala domů do svého nitra a stala se pozorovatelem nových příběhů," prozrazuje web držitelky mnoha Andělů o chystaném materiálu.

Pokud to epidemie dovolí, křty alba se uskuteční v prosinci. V pražském Studiu Dva se Aneta v doprovodu svých hudebníků představí 8. 12., o dva dny později zavítá do Domu kultury v Kroměříži. V únoru a březnu by pak ráda vyjela na turné s kapelou a smyčcovým triem.

Tracklist "Dvou sluncí" vypadá následovně: Dvě slunce, Bílý den, Na horách sněží, Marie, Sama, Tělo 2086, Jak krásné je být milován, Závrať, Větrné mlýny, Tam kam, Antonín, Netopýr, Strom.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY