Josh Groban se v listopadu vrátí s novým albem

28.10.2020 09:27 - Jaromír Koc | foto: Warner Music

Americký zpěvák, skladatel, hudebník a občasný herec Josh Groban sice v Evropě není právě tou hvězdou, jejíž poslední alba by se prodávala po miliónech kusů, v domovských končinách však boduje s každou svou deskou a pravidelně vyprodává každé své turné. A na listopad připravil v pořadí již devátou řadovku.

Dostala název "Harmony" a pořídit si ji budeme moci od 20. listopadu. Kolekce dvanácti písní nabídne hned deset coververzí všeobecně známých a dnes již legendárních hitů a dvě původní skladby z pera samotného zpěváka. "Tyto songy jsem napsal a nahrál většinou v rohu ložnice během karantény, a přestože nemusejí zapadat do stylové kontinuity projektu, kterou jsem původně měl na mysli, zapadají do toho, co bylo v mém srdci právě v tu chvíli. Jsou plné mé naděje pro budoucnost," popisuje.

Josh Groban - Harmony
© Warner Music
Posluchači na novince najdou i několik nevšedních spoluprací. V "Shape Of My Heart" bude ke slyšení americký herec a zpěvák Leslie Odom Jr, v kousku s názvem "Both Sides Now", který původně pochází od Joni Mitchell, si zazpívala americká zpěvačka, herečka, producentka a skladatelka Sara Bareilles. Posledním hostem bude americký gospelový hudebník a zpěvák Kirk Franklin. Toho uslyšíme v "The Fullest", jedné ze dvou výše zmíněných autorských písní.

Vydání alba předcházejí dvě ochutnávky - "The Impossible Dream", napsaná původně pro muzikál "Muž z kraje La Mancha", a předělávka asi největšího hitu Robbieho Williamse "Angels". Oba songy si můžete poslechnout níže.

A samozřejmě přidáváme i tracklist "Harmony": The World We Knew (Over and Over), Angels, Celebrate Me Home, Shape Of My Heart (with Leslie Odom Jr.), Your Face, Both Sides Now (with Sara Bareilles), She, The Impossible Dream, The First Time Ever I Saw Your Face, It’s Now Or Never, I Can't Make You Love Me, The Fullest (Feat. Kirk Franklin).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY