Turbo slaví čtyřicetiny novou deskou

17.10.2020 16:13 - Milan Menčík | foto: Evina Schmidová

Turbo letos slaví čtyřicet let své existence. A stejně jako všichni ostatní ani tahle pop-rocková parta nemůže letos koncertovat. Vydávat alba však může, a tak po osmi letech od desky "Žár" přichází s horkou novinkou. Dostala název "Noční dravci" a vychází u Warner Music.

Turbo - Noční dravci
© Warner Music
Fanoušky jistě potěší fakt, že polovinu skladeb otextoval zakladatel Ladislav Vostárek. "Patří mu náš velký dík za to, že v sobě našel sílu a invenci s velkým nasazením pracovat na albu i po těžké životní zkoušce," zdůrazňuje zpěvák a kytarista Miroslav Chrástka a přiznává: "'Noční dravce' považuji za jednu z nejnáročnějších a zároveň nejkrásnějších etap svého života. Zcela upřímně - album je pro mě srdeční záležitostí bez jakýchkoliv kompromisů."

Tracklist nové řadovky je následující: Miss nebe, Konečná, Bílý princ, Ty tělem svým i povahou jsi anděl, Goodbye Forever, Vznešenost v tváři zemřelých, Království ledový, Nech slzy kanout, Noční dravci, Dívce v přítmí, James Bond, Nech si to tvoje víno levný, Vesmír je chrám.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY