Pepa Vojtek ON AIR: Můj první honorář byly sušenky Dukla

08.10.2020 10:09 - Spolupracovník redakce | foto: ON AIR

Josef Vojtek a Pavel Kučera ON AIR
© ON AIR
Od zábavové kapely po největší českou hudební skupinu, která drží hned několik rekordů v návštěvnosti koncertů. To je kariéra teplického Kabátu, který v loňském roce oslavil třicet roků existence a příští rok uplyne i třicet let od vydání jejich debutového alba "Má ji motorovou".

Na stěžejní okamžiky historie Kabátu přišel do dalšího On Air zavzpomínat jeho frontman Pepa Vojtek. Jak se vůbec v mládí dostal od sportu ke zpívání v rockové kapele? Čím si vysvětluje tak mimořádnou popularitu Kabátu? Proč se rozhodl přijmout nabídku na vystupování v muzikálech a jak to změnilo jeho způsob zpěvu? A šel by sám zkusit štěstí do talentové soutěže, ve které dělá porotce? Podívejte se na celý rozhovor.

ON AIR je talk show hudebního publicisty Pavla Kučery s hudebníky a lidmi z hudební branže. Nový díl je uveřejněn každý týden na YouTube kanálu kytary.cz. Facebookovou stránku pořadu najdete zde, přehled starších dílů tady. Starší díly On Air si můžete poslechnout i ve formě podcastů na Spotify nebo Apple Podcasts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY