Blackpink na sebe v dokumentu pro Netflix prásknou úplně všechno. I česky

08.10.2020 11:42 - Honza Balušek | foto: Netflix

Jihokorejská dívčí čtveřice Blackpink vzala celý svět útokem podobně jako před časem sedmička chlapců z BTS. Rekordy na YouTube jsou pro ně na denním pořádku, a tak uvidíme, jak si povede jejich debutové "The Album", které vyšlo minulý týden. V rozletu po planetě ho bude podporovat i dokument nazvaný "Light Up The Sky".

Snímek, který bude mít na Netflixu premiéru ve středu 14. října, slibuje přiblížit fenomén této k-popové skupiny i neznalým. Jisoo, Jennie, Rosé a Lisa v něm provedou své příznivce celou kariérou od svých počátků po fenomenální světový úspěch korunovaný právě vydanou deskou. Jak již je na Netflixu zvykem, snímek bude samozřejmě opatřen i českými titulky. Ty ostatně obsahuje i trailer, který si můžete pustit pod článkem.

Pro streamovací gigant není tento dokument žádnou výjimkou, v poslední době si na něm hudební fanoušci mohli pustit třeba film "Miss Americana" o Taylor Swift či "Koukej, mami, létám" o Travisi Scottovi. Pro skutečné hudební fajnšmekry je pak určen nový dokumentární seriál "Song Exploder", v němž kupříkladu Alicia Keys či R.E.M. popisují, jak vznikají jejich skladby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY