Marilyn Manson a Norman Reedus v "Don't Chase The Dead" připravují loupež

26.09.2020 08:59 - Ondřej Kocáb | foto: Youtube.com

Marilyn Manson zase jednou prochází lepším obdobím své kariéry, což korunoval vydáním zdařilé jedenácté studiovky "We Are Chaos". Obměna spolupracovníka přinesla do tvorby jednapadesátiletého rodáka z Cantonu opět nové vlivy a energii. Druhým singlem, který Manson spolu s producentem Shooterem Jenningsem natočil, je kus s názvem "Don't Chase The Dead". A nyní k němu vznikl také videoklip.

Ve snímku režiséra Travise Shinna se vedle samotného muzikanta objevuje i jeho současná přítelkyně Lindsay Usich. Poledním do party je herec Norman Reedus, známý především ze seriálu "The Walking Dead". Kompletní trojice většinu času uhání nočními ulicemi Los Angeles. Počátkem všeho je obyčejná loupež. Nic však neproběhne podle původního plánu, a tak dojde na proudy krve.

Aktuální Mansonova studiovka vyšla 11. září a nabízí deset skladeb. K dispozici je hned v několika speciálních verzích: kromě klasického CD a černého vinylu jsou tu edice s malovaným či růžovým vinylem, několik různých picture disků či barevné verze kazet pro ty největší sběratele.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY