Do Prahy se vrací All Them Witches a The Hunna, poprvé přijede i Young Guv

17.09.2020 11:05 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

V příštím roce Prahu čeká hned několik kytarových koncertů různorodých žánrů. V MeetFactory rozjedou 13. října svou hlasitou show stoner kovbojové All Them Witches, do Rock Café se 30. dubna vrátí se svou třetí deskou stále oblíbenější pop-rockeři The Hunna a v rámci série koncertů UpTone do Cross Clubu 22. března zavítá indie nováček Young Guv.

"'Nothing as the Ideal' je nejlepší album, které dosud nahráli - 9 z 10!" Nová deska amerických rockerů All Them Witches zvedá posluchače i hudební novináře ze židlí a totéž můžeme čekat od jejich koncertu. Na ten se můžeme těšit 13. října 2021 v pražském klubu MeetFactory. Na aktuální desce kapela pracovala jen jako trio, a přesto se jí podařilo nahrát dosud nejvíce hutnou a vrstevnatou nahrávku, která má zároveň obrovskou energii. Psychedelické momenty se na ní potkávají s chytlavými riffy a kapela se nestydí přiznat, že ji ovlivnilo i prostředí legendárního studia Abbey Road. "Nemůžete popřít historii místa, kde John Lennon skládal song 'A Day in the Life'." Vstupenky (490 Kč) budou v prodeji od 18. září na Fource.cz a u prodejců GoOut a Ticketmaster.

Neurvalou skupinu The Hunna tvoří parta čtyř hudebníků z Watfordu, která si žije svůj sen rockových hvězd. Sen plný tetování i nekonečného koncertování po stále větších ikonických koncertních sálech po celém světě. Konec roku 2020 bude patřit právě jim, na říjen je totiž naplánované vydání třetího alba s výstižným názvem "I'd Rather Die Than Let You In". Na nahrávce spolupracovali s Travisem Bakerem i producentem Johnem Feldmannem (Fever 333, Twenty One Pilots). O albu zpěvák Ryan Potter prozradil, že je o hledání té správné osoby, se kterou je všechen chaos v současném světě snesitelnější. Vstupenky (520 Kč) budou v prodeji od 18. září na Fource.cz a u prodejců GoOut a Ticketmaster.

Young Guv - to je Ben Cook. Ten Ben Cook, který stál v čele hardcorové kapely No Warning a který hraje na kytaru u punkrockových Fucked Up. Jeho aktuální tvorba je ale o poznání jiná - poté, co se v létě 2018 přestěhoval z Kanady do New Yorku, začal zachycovat, jaké to je být cizincem v hektické megalopoli, a výsledkem jsou chytlavé popové písničky. Písničky, které jsou nápadité i přímočaré, jaké si můžete broukat cestou metrem, ale i poslouchat znovu a znovu, protože jsou dostatečně bohaté. Koncert proběhne v rámci bezplatné série UpTone.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY