U2 oslaví kulaté výročí "All That You Can't Leave Behind" nabušenou reedicí

14.09.2020 13:16 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Úspěšné singly U2 "Beautiful Day", "Elevation" nebo "Stuck In A Moment You Can't Get Out Of" jsou spojeny s albem "All That You Can't Leave Behind". A právě od jeho vydání uplyne letos 30. října přesně dvacet let. Je tak nadmíru jasné, že tohle výročí kapela nepřejde mlčky - před pár dny ohlásila vydání reedice, která bude přímo napěchovaná bonusy.

Titul vyjde přesně v den svých dvacátých narozenin a bude čítat hned pět formátů. Klasickou jednodiskovou verzi, která nabídne dvanáct remasterovaných tracků, doplní i černý dvojvinyl se stejným tracklistem, dvacetistránkových bookletem vinylového formátu a kódem pro bezplatné stažení písní. K těm levnějším formátům pak bude patřit ještě 2CD verze, která přinese i to nej z "Elevation Tour", tedy třináct písní zaznamenaných v roce 2001 v Bostonu.

U2 - All That You Can't Leave Behind
© facebook interpreta
Pokud máte U2 opravdu rádi, nejspíše sáhnete po super deluxe box setu s pěti kotoučky. Základní verzi nahrávky doplní disk s b-stranami a alternativními verzemi písní, dvě CD s kompletním záznamem koncertu z Bostonu v roce 2001, který čítal devatenáct songů, a kolekci jedenácti remixů písní z alba, o které se postarali například Paul van Dyk, Wyclef Jean nebo duo The Perfecto. Nutno podotknout, že čtyři kousky se na komerčních nosičích objeví úplně poprvé. To vše doplní i dvacetistránkový booklet, více než třicetistránková kniha s mnoha doposud nezveřejněnými fotkami od Antona Corbijna a oboustranný plakát.

Skupina myslí i na ty fandy, kteří by to vše rádi měli na vinylech. V prodeji tak bude i super deluxe edition LP box, který vše výše popsané nabídne na jedenácti deskách. Samozřejmě nebude chybět ani výše uvedená kniha ve vinylovém formátu a karta s kódem na bezplatné stažení všech položek z celého boxu.

Pro úplnost dodejme tracklist těch nejrozsáhlejších formátů: CD1 - All That You Can't Leave Behind (Remastered 2020): Beautiful Day, Stuck In A Moment You Can't Get Out Of, Elevation, Walk On, Kite, In A Little While, Wild Honey, Peace On Earth, When I Look At The World, New York, Grace, The Ground Beneath Her Feet. / CD2 - B-Sides/Out-takes/Alternatives: Levitate, Summer Rain, Stateless, Always, Love You Like Mad, Big Girls Are Best, Don’t Take Your Guns To Town, Stuck In A Moment You Can't Get Out Of (Acoustic Version), Flower Child. / CD3 - Elevation Live From Boston: Elevation, Beautiful Day, Until The End Of The World, Stuck In A Moment You Can't Get Out Of, Kite, Gone, New York, I Will Follow, Sunday Bloody Sunday. / CD4 - Elevation Live From Boston: In A Little While, Desire, Stay (Faraway, So Close!), Bad/"40", Where The Streets Have No Name, Bullet The Blue Sky, With Or Without You, The Fly, Wake Up Dead Man, Walk On. / CD5 - All That You Can't Leave Behind Remixes: Elevation (Paul Van Dyk Remix), Elevation (Influx Remix), New York (Carnegie's Deli Mix), New York (Superman Kicks Ativan Mix), Beautiful Day (Quincey and Sonance Remix), Beautiful Day (The Perfecto Mix), In A Little While (Nightmares On Wax Remix), Walk On (Wyclef Jean Remix), When I Look At The World (Picante Remix), Elevation (Escalation Mix), Elevation (Quincey and Sonance Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY