Ellie Goulding je v "Love I'm Given" za drsnou boxerku i krásku v oslňujících šatech

26.08.2020 13:26 - Josef Martínek | foto: YouTube kanál Ellie Goulding

Na novém albu "Brightest Blue" se sice Ellie Goulding vrátila ke své přirozenosti, zatím se však nezdá, že by se zrodil nový "Halcyon". Ačkoliv se zpěvačka vyškrábala až na první příčku britské albové hitparády, v dalších zemích už to taková sláva není.

Aktuální singl "Love I'm Given" potvrzuje, že období, kdy kopírovala pomíjivé trendy dnešních teenagerů, má snad třiatřicetiletá hudebnice úspěšně za sebou. Jde o poměrně dramaticky stavěnou electropopovou písničku, která určitě potěší její původní fanoušky. "Je o tom, že přijmete všechny chyby ve svém životě a vezmete si zpět všechnu lásku, kterou dáváte," prohlásila Ellie.

Video představuje pomyslný boj mezi klidem a chaosem. Hlavní protagonistku v něm na jednu stranu vidíme v načančaných zlatých šatech, na stranu druhou se však potí při boxu v potemnělém ringu.

Výsledek je povedený a působivý. Celá éra "Brightest Blue" má ale jeden malý, byť podstatný zádrhel - Ellie Goulding se sice vrátila ke kořenům, jenže fanoušci už jí to po minulých urputných pokusech o nový zvuk tolik nevěří. A tak, zatímco se zpěvačka roky hledala, možná jí zkrátka trochu ujel vlak.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY