Troye Sivan se připomene ípíčkem "In a Dream"

18.08.2020 09:57 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Australský multitalent Troye Sivan pro nás sice nepřipravil nové album, ale na sklonku léta do světa vypustí alespoň nové EP. Formát krátké desky pro něj ostatně není ničím novým, na svém kontě jich má již několik. Novinka s titulem "In a Dream" bude obsahovat celkem šest tracků a vyjde v pátek 21. srpna.

Zpěvák ji popisuje jako v jistém smyslu koncepční nahrávku, která zaznamenává emocionálně turbulentní období jeho života. Pět písní na ní produkoval jeden ze spolupracovníků Maxe Martina OzGo, vlastním jménem Oscar Görres. O minutovou "Could Cry Just Thinkin About You" se postaral Teo Halm.

Prvním singlem se počátkem dubna stala písnička "Take Yourself Home", kterou Sivan nechal doplnit lyric videy v různých jazycích, aby jejím autorům dal v době pandemie alespoň nějakou práci. Následovalo video k "Easy", to najdete pod článkem. Poslední ochutnávkou je skladba "Rager Teenager". K té jednoduchý videoklip pořídil sám. Poslední dvě písně, které bude EP obsahovat, jsou "Stud" a titulní "In a Dream".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY