Marek Ztracený chystá na příští rok pět halových koncertů, vrátí se i do O2 areny

06.05.2020 13:39 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Jen těsně předtím, než do českých luhů a hájů vstoupil všem dobře známý virus, stihl Marek Ztracený odehrát dva vysněné koncerty v pražské O2 areně. Po prakticky zrušené koncertní sezóně 2020 by v příštím roce rád znovu vtrhl na pódia se vší parádou. Stát by se tak mělo na turné s příznačným názvem "Restart".

V O2 areně během něj opět zahraje dvakrát, téměř přesně po roce ve dnech 20. a 21. února. Další zastávky si naplánoval do DRFG Areny v Brně (9. 2.), Enteria Areny v Pardubicích (27. 2.) a Ostravar Areny v Ostravě (6. 3.).

"Rozhodli jsme se nikam nespěchat a začít tam, kde jsme skončili, a pojďme si říct, že ten pomyslný konec letos v únoru v O2 areně byl velká jízda, kterou mám stále v hlavě! Tentokrát ale přidáme další tři města, ať je to fér, protože vy jste v únoru přijeli za námi a teď je čas vám to vrátit tím, že my přijedeme za vámi!" uvedl zpěvák na Facebooku.

Dodal, že hned dvacet tisíc vstupenek rozdá zdravotníkům, hasičům i policistům jako poděkování za práci, kterou odvádějí v časech pandemie. "A protože si uvědomujeme, že situace se dotýká nás všech, rozhodli jsme se dát lístky levněji, než je obvyklé," potěšil svoje fanoušky.

Jejich předprodej začne pro Brno v pondělí 11. května, každý následující den bude odstartován boj o místa v dalších městech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY