Katarzia v klipu "Samota mi nevadí" skáče na trampolíně. Sama

27.03.2020 16:40 - David Věžník | foto: Facebook Katarzia

"Samota mi nevadí, ani celibát těla," zpívá Katarzia v novém singlu, kterým ohlašuje vydání své čtvrté desky. V jejím názvu se úvodní verš promítne také - album se bude jmenovat "Celibát". Jedenáct písní, na nichž se opět podílel Pjoni, se v prodeji a na streamech objeví 11. dubna a slovenská hudebnice na ně aktuálně láká i videoklipem k pilotní skladbě.

Pro snímek použila záběry ze svého mobilu natočené ještě předtím, než se jednotlivé země ze známých důvodů uzavřely. "Už v zimě jsem několik videí natočila na svůj iPhone. Vždycky se mně líbily zpomalené záběry na trampolíně a euforie ze skákání. Vyvolává to ve mně záchvaty smíchu. A vedle nich jsem také zpracovala několik iphonových videí z výletu na téměř opuštěný ostrov," popisuje.

Tisková zpráva tvrdí, že na chystané kolekci Katarzia "jako žena i umělkyně dozrála". Song "Samota mi nevadí", postavený na potemnělém klavíru, minimalistickém beatu a několika překvapivých změnách aranží, je příjemným důkazem tohoto tvrzení. Od videa samozřejmě za daných podmínek nelze čekat zázraky, ale pohled na veselé a šťastné lidi potěší vždycky, že jo?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY