Katy Perry se v "Never Worn White" chce vdávat a ukázala těhotenské bříško

06.03.2020 08:51 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Orlando Bloom v Praze pilně natáčí druhou řadu seriálu "Carnival Row", a tak pro něj obsah nové písně a klipu jeho přítelkyně Katy Perry snad nebyl stejně velkým překvapením jako pro její fanoušky. Nejenže je celá skladba o tom, že se zpěvačka chce vdávat, ale v závěrečných momentech také ukáže své těhotenské bříško.

Klavírní balada s jemnou produkcí dává plně vyniknout zpěvaččinu procítěnému zpěvu, a i když podobných písní samozřejmě existuje spousta, "Never Worn White" patří rozhodně mezi ty povedenější. Doprovodný videoklip střídá dvě její podoby - jednu zasypanou květinami, druhou v bílých (či jemně krémových?), hodně odhalujících šatech.

Katy také potvrdila, že ačkoliv by její první potomek měl přijít na svět v létě, nemělo by jí to zabránit ve vydání nového alba. Aktuální písničku však nemáme brát jako pilotní singl, ale pouze jako oznámení jejího požehnaného stavu veřejnosti. Stejně tak dosud není známo, zda se singly "Never Really Over", "Small Talk" a "Harleys In Hawaii", vydané v minulých měsících, stanou součástí nové kolekce, nebo nikoliv.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY