Jessy Lanza přiveze do MeetFactory dlouho očekávané album

05.02.2020 11:44 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Takřka čtyři roky trvalo než electropopová diva Jessy Lanza ohlásila návrat na hudební scénu. Novou, zatím nepojmenovanou deskou naváže na silný debut "Pull My Hair Back" z roku 2013 a o tři roky mladší, skvěle přijatou nahrávku "Oh No". V MeetFactory své něžné songy představí ve čtvrtek 5. března 2020.

Minimalistický subtilní pop. Propojení tradiční taneční hudby s progresivní elektronikou. Retro estetika se současným zvukem. Vedle toho je kanadská zpěvačka označována po boku FKA twigs nebo Kelely za naději současného a alternativního R&B. Její unikátní postavení na popové scéně podtrhuje, že dosavadní dvě alba vydala na Hyperdubs Records, nezávislém labelu, který podporuje progresivní a experimentální taneční hudbu.

Na začátek roku 2020 ohlásila po téměř čtyřleté pauze vydání nové nahrávky a vzbudila tak mezi fanoušky velká očekávání. Přesné datum zatím není známo, Jessy prozradila jen opětovnou spolupráci s Jeremym Greenspanem ze spřízněných Junior Boys. S novinkou se vydává na evropskou tour, při které zavítá i do smíchovské továrny.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY