Demi Lovato se po osobních problémech úspěšně vrací s baladou "Anyone"

27.01.2020 19:23 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Demi Lovato padla na dno. Už poněkolikáté. O svých bojích se závislostmi na drogách a alkoholu se rozpovídala mnohokrát. V minulosti vydala oceňovanou píseň "Skyscraper", ve které už jednou povstala a pomyslně setřásla ze sebe to zlé. Po předloňském předávkování drogami stojí na startu znovu a doufá, že i klavírní balada "Anyone" napodobí téměř dekádu starý hit.

Kdo měl možnost vidět udílení cen Grammy, musí uznat, že její vystoupení s touto písní patřilo k vrcholům celé show. Pevný, jistý hlas se sice chvěl zpočátku nervozitou a slzy se kutálely jako hrachy, ale tohle lidi milují. Příběh lkající se zhýralé hvězdičky, která se pokouší o comeback. A vypadá to na návrat úspěšný, neboť od skončení přenosu kraluje skladba americkým iTunes.

Písnička v jejím repertoáru nebude ničím vybočovat. Velké balady Demi umí, jen na posledních třech albech najdeme songy podobné té novinkové. Namátkou "Nightingale", "Stone Cold" nebo "You Don't Do It For Me Anymore", tenkrát bylo inspirací zlomené srdce, nyní to je zlomená duše. Je mrazivé, že slova volání o pomoc psala ona a její tým jen čtyři dny před zmíněným předávkováním. Volala a nikdo neslyšel.

Ano, Demi Lovato má ve svém portfoliu zábavnější hity, ale žádný s sebou nenese tak výraznou osobní stopu. Ani zmíněná "Skyscraper", protože tehdy ta slova na papír nedala ona, ale někdo jiný.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY