Chcete pozitivní porozchodovou píseň? Pusťte si "Happy" od Oh Wonder

06.01.2020 12:03 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Londýnské alt-popové dvojici Oh Wonder sice svět stále nepatří, to ale neznamená, že by to měla zabalit anebo že my bychom na ni měli zanevřít. Anthony West a Josephine Vander Gucht na 7. února chystají svou třetí studiovku a my se těšíme. Bude se jmenovat "No One Else Can Wear Your Crown" a přinese deset nových skladeb (v deluxe verzi pak navíc ještě pětici písní v akustických verzích).

Čtyři z nich už známe od září, kdy vyšla (na dosavadní tvorbu překvapivě úderná) hitovka "Hallelujah" s klipem, co vhání slzy do očí (zkuste si pro porovnání dát i její vyklidněnou unplugged verzi... a vůbec - projděte si celý jejich YouTube kanál, krmí ho kvalitním materiálem dosti vydatně). Následovaly kousky "Better Now" a "I Wish I Never Met You".

A nový rok přivítali Oh Wonder s jednoduchým poselstvím - "Happy". Porozchodový song vyznívá do kontrastu k tématu velmi pozitivně, a to jak hudebně (slyšte níže), tak textově ("I never thought I'd be happy to see you with somebody new"), a je to prostě krása, jakou tihle dva prostě umějí na jedničku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY