Bára Zmeková vydává album "Lunaves" i na LP. Pokřtí jej na speciálním koncertu v Kabinetu MÚZ

03.12.2019 08:13 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Na jaře letošního roku vydala Bára Zmeková album "Lunaves", kterému se dostalo vřelého přijetí jak od odborné kritiky, tak od fanoušků. Nyní si na své přijdou i milovníci vinylu - nahrávka totiž vyjde i na toto formátu. Při té příležitosti Zmeková nachystala speciální koncert v brněnském Kabinetu MÚZ. Vystoupení, které se uskuteční
Bára Zmeková - Lunaves
© facebook interpreta
21. prosince, bylo původně plánováno do Mahenova divadla, nakonec však muselo být z produkčních důvodů přesunuto. Vstupenky lze zakoupit zde.

Zmekovou doprovodí vedle její kapely i hosté (Nina Marinová, Michal Mihok, Viktor Dořičák, Ondřej Galuška a další) a také projekce Jakuba Aeldryna. Znít budou nejen skladby ze zmiňované desky, ale i starší věci z debutu "Ještě kousek", písně z kompilace "Hommage à Jiří Bulis" a také zcela nové, veřejnosti ještě neznámé kusy.

Ti, kdo si vinyl zakoupí, obdrží zároveň kód ke stažení celé desky a čtyři bonusy. Jde o remixy z dílny producentů KillaBeatMakera (Columbie), Claviqa, Michala Prince a Roberta Formana z ostravského electro-akustického projektu FORMA, jehož je Zmeková součástí. Vinyl oproti cédéčku obsahuje také texty k písním a výpravný booklet. Nakupovat můžete zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY