Jimmy Eat World zahrají v červnu v Praze

20.11.2019 13:29 - Ondřej Kocáb | foto: archiv kapely Jimmy Eat World

Američtí rockeři Jimmy Eat World se po sedmi letech znovu vrátí do pražského Lucerna Music Baru. Dne 24. června 2020 zde představí svou říjnovou novinku nazvanou "Surviving". Parta vedená Jimem Adkinsem se do Evropy vydá na dva měsíce, během kterých bude střídat kluby a festivaly. Předprodej vstupenek začíná v pátek 22. listopadu v 10.00 na pokladnách klubu, na GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Celkem půjde o třetí vystoupení formace z Arizony na půdě České republiky. Premiéru si odbyla před osmi lety na Rock For People v Hradci Králové. O dva roky později následoval první koncert v Praze, právě v Lucerna Music Baru. Mezitím se do Prahy podíval i frontman - v roce 2015 válel i bez největších hitů v Rock Café.

Desátá řadová deska Jimmy Eat World zatím získává především chválu a o to větší radost můžeme mít z toho, že právě Praha bude jedním z mála evropských měst, kde muzikanti zahrají. V Červnu to budou ještě Lucemburk, Varšava, Oslo a Kolín. V červenci budou následovat Berlín, Amsterdam a monstrózní akce v O2 arenách v Manchesteru a Londýně. Závěr bude patřit festivalu 2000trees, kde skupina bude mezi hlavními hvězdami.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY